Over Galaxy

Veilig verbonden

Bij Galaxy stellen we onszelf elke dag de vraag hoe we ondernemers onbezorgd kunnen laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt. Want wij begrijpen dat u als ondernemer kansen wilt pakken. Dat u lastige beslissingen neemt, en soms ook de verkeerde. Zodat u de ene keer een succes viert, terwijl u op een ander moment een tegenslag moet incasseren. Ondernemen is nu eenmaal risico’s nemen. Maar wij geloven dat u daarbij niet moet wakker liggen van uw ICT- en telecomomgeving. Die moet voor u werken, niet tegen u.

Veiligheid in het oog houden

Vandaag de dag zijn we altijd en overal met elkaar verbonden. Met vrienden, familie collega’s en klanten. Via mobiele en vaste lijnen, en via allerlei apparaten. Via internet of in de cloud is informatie snel te vinden en zijn bestanden direct toegankelijk en eenvoudig te delen. Waar u ook bent; thuis, op kantoor en onderweg.

Vrijheid om te ondernemen

Door veiligheid steeds voorop te stellen biedt Galaxy u de vrijheid om te ondernemen. Bijvoorbeeld met abonnementen voor mobiele telefonie waarmee u onbeperkt belt binnen Nederland. Met datamodules om overal te mailen en te internetten. Of door te zorgen dat thuiswerkers altijd veilig inloggen op de systemen van de zaak.

Partner van brancheorganisaties

Galaxy snapt wat er in uw markt gebeurt. En dat roepen we niet zomaar. We werken al vele jaren intensief samen met brancheorganisaties. Die kennis en ervaring vertalen we naar een telecomaanbod met alles wat u als ondernemer nodig heeft.