Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Uw netwerk...
is de nieuwe vuilstort!

Wellicht herkent u dit wel, een overvol netwerk met vooral velen duplicaten van documenten, opgeslagen in meerdere folders. En een veelvoud aan bestanden die al ruim 5 jaar niet meer geraadpleegd zijn. We raken met z’n allen het overzicht kwijt en uw netwerk is een vuilstort geworden. Laat staan hoe hierin efficiënt en praktisch te zoeken. Deze inefficiëntie kost bedrijven gemiddeld 17 uur per week aan tijdverlies, blijkt uit onderzoek van Atomik Research.

Rekenvoorbeeld:
Een mail met een document van 100 KB die met 5 medewerkers is gedeeld, blijft naast in de mail ook op het netwerk aanwezig. Dat vraagt om 25 keer zoveel schijfruimte. Dit is niet alleen een belasting voor het netwerk, maar ook voor de back-up van de omgeving.

Conclusie:
Laat uw netwerk en uw servers niet misbruiken als een grote vuilstort. Dit nog los van alle risico’s dat dit met zich mee kan nemen in bijvoorbeeld beschikbaarheid en veiligheid van alle bestanden. Per ongeluk een mail extern sturen met het bestand erin is al mogelijk een potentieel dataverlies.

Wenst u advies of bent u op zoek naar een veilige ruimte voor uw dataopslag? Neem gerust contact met ons op via 088 – 42 52 900, wij helpen u graag persoonlijk verder.
05.07.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900