Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Galaxy in het nieuwe datacenter
De datatoren van Lelystad

Alticom heeft een nieuw datacenter opgeleverd in de mediatoren in Lelystad. Het is het eenentwintigste datacenter van de leverancier van broadcasting- en telecominfrastructuur. Galaxy is samen met Support 2U de eerste partijen die gebruik maken van de faciliteit in Lelystad.

De mediatoren staat aan de westkant van de stad en kijkt uit over de Oostvaardersplassen. Wij zijn vooral overtuigd door de centrale ligging van het datacenter. “De centrale ligging in Lelystad en de landelijke dekking van de andere mediatorens is voor ons een grote pre”, vertelt Quint van Eijk, technisch eindverantwoordelijke van Galaxy. De ruimte wordt duurzaam gekoeld, door de inzet van waterkoeling en 100% groende stroom. Dit zorgt voor kostenbesparing en is goed voor het milieu.

Het ontwerp van alle datacenters van Alticom zijn gerealiseerd volgens Tier III-normen, met redundante stroomvoorzieningen en installaties voor klimaatbeheersing. Hiermee is de uitermate hoge uptime van de IT-apparatuur volgens Alticom gegarandeerd. Het datacenter is modulair, wat het eenvoudig maakt om de capaciteit op den duur uit te breiden. Het datacenter heeft volgens Alticom ook een duurzaam karakter door het hergebruik van bestaande objecten.

Staat uw data binnenkort ook op veilige hoogte?
14.03.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900