Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Internet-bellen
groeit

Zakelijke VoIP-telefonie (bellen over Internet) wint terrein. Dat zien we ook duidelijk terug in de cijfers. Bij Galaxy is het aantal klanten dat gebruik maakt van VoIP (Galaxy Hosted Telefonie-oplossing) het afgelopen jaar met ruim 45% toegenomen. De virtuele telefooncentrale wordt door steeds meer bedrijven omarmd.

Optimale bereikbaarheid is essentieel in het bedrijfsleven. Maar de oude telefooncentrale heeft z’n langste tijd gehad. Er zijn betere, goedkopere en modernere oplossingen.

Galaxy Hosted Telefonie maakt gebruik van Voice-over-IP technologie of kortweg VoIP. Met VoIP vindt bellen plaats over een internetverbinding die ook voor data-toepassingen gebruikt kan worden. Dit biedt onder andere schaalvoordeel voor wat betreft bekabeling en beheer. Bestaande telefoonlijnen worden immers overbodig.

Hosted telefonie biedt een goede integratie met de PC en mobiele telefoon. Het zorgt voor een optimale bereikbaarheid van medewerkers of ze nu op kantoor, onderweg of thuis zijn.

Ondernemers, met name in het MKB, zijn blij met deze nieuwe VoIP-oplossing. Vooral vanwege een veel betere bereikbaarheid en het feit dat medewerkers nu ‘s-morgens thuis kunnen beginnen met werken om vervolgens pas na de file in de auto te stappen. Zelfs in de auto is het mogelijk nog een aantal telefoontjes te plegen, met het voordeel van bellen met een vast nummer vanaf een mobiel toestel. Op deze manier wordt werken effectief, stijgt de productiviteit en ervaren medewerkers een betere balans tussen werk en privé.

05.05.2017

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900