Galaxy en edpnet bundelen hun krachten

Met trots kunnen we u aankondigen dat Galaxy en edpnet als één naar buiten gaan treden. Binnenkort kunt u onze huidige en nieuwe dienstverlening terug vinden op www.edpnet.nl.

Heeft u vragen, bel ons gerust op 088 425 29 00. We geven u graag een antwoord.

Zoek het hogerop
in de datatorens

Gebouwd om altijd te blijven werken!

Bekijk de mogelijkheden
 

Galaxy verbindt
Zakelijk Nederland

Bij Galaxy verbinden we mensen met data, op de meest veilige manier. Dit doen we al sinds 1998. Wij verzorgen alle vaste en mobiele communicatie-stromen, binnen en buiten uw organisatie.

U beschikt met Galaxy Veilig Verbonden over een hybride-platform waardoor meerdere apparaten en leveranciers direct gekoppeld kunnen worden. Op deze manier garanderen wij beveiligde communicatie met bescherming van uw bedrijfsgegevens, zoveel mogelijk buiten het publieke internet om. Dat is wel zo veilig.

 
 

Serieuze uitdagingen
Altijd verbonden

Altijd verbonden zijn heeft ook een keerzijde. Virussen, hackpogingen en internetoplichting brengen de digitale veiligheid van mensen en bedrijven in gevaar. Het stelt ondernemers, ICT-beheerders en office managers voor serieuze uitdagingen; met name de privacy van medewerkers en klanten, en de veiligheid van bedrijfsgevoelige informatie te kunnen waarborgen!

Dit vraagt veel van uw kostbare tijd en aandacht. Daarom nemen wij onze klanten deze zorg uit handen.

 
 

Ondernemend Nederland
Veilig bij Galaxy

Bij al onze ICT- en telecomdiensten staat de veiligheid van personen en data steeds voorop. Zo bieden wij u de vrijheid om te ondernemen. Want wij geloven dat u vooral moet doen waar u goed in bent. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over uw ICT- en telecomomgeving. Die moet voor u werken, niet tegen u.

Galaxy Veilig Verbonden is een voornamelijk privaat communicatienetwerk waarover specifieke data en datadiensten getransporteerd (kunnen) worden. Galaxy draagt zorg voor het veilig gebruik kunnen maken van deze datadiensten. Veilig Verbonden beveiligt primair de verbinding die u gebruikt voor dataverkeer. Het veilig gebruik kunnen maken van datadiensten houdt geen opslag noch bewerking van de data in.

 
 

MOBIELE
ONTSLUITING

VASTE
ONTSLUITING

CLOUD
DIENSTEN

HOSTED
TELEFONIE

MESSAGING
DIENSTEN

MAILFLOW
DIENSTEN

TOKEN
DIENSTEN

VPN
DIENSTEN

CONSULTANCY
DIENSTEN

 

We maken graag een afspraak
Wilt u met ons verbinden?

Versturen
 
 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900