Geef uw business de ruimte

Nu al vanaf € 70,- per maand een supersnelle glasvezelverbinding.

Voorinschrijven
 

Waarom glasvezel internet?

Vught beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Gemiddeld 2,5 keer zo snel als uw huidige DSL-verbinding. Duurzaam, bedrijfszeker en klaar voor de toekomst. GlasvezelVught regelt het in samenwerking met Galaxy allemaal voor u. We zorgen dat de kabel inpandig komt om u direct aan te sluiten en uw business compleet up-to-date te maken. Dat kan nu tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Probeer een half jaar glasvezel als redundant verbinding en ervaar de voordelen.

 

Stap voor 28 april over en de aansluiting en abonnementskosten zijn de eerste 6 maanden gratis. U kunt nu 6 maanden proeven aan de voordelen van glasvezel en daarna is de keuze aan u. Bovendien bent u met Privé-net extra beveiligd tegen cybercriminelen.

Voorinschrijven
 

Uw glasvezel abonnement in Vught

U kunt kiezen uit verschillende glasvezel-abonnementen, die u naar wens kunt uitbreiden. Natuurlijk nemen we samen met u de mogelijkheden door en zoeken we de oplossing die het beste past bij uw bedrijf.

 

Da’s aardig zakelijk van Galaxy

U ontvangt bij inschrijving een glasvezelaansluiting binnen uw pand compleet met glasvezelmodem. Het eerste half jaar worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Na 6 maanden heeft u de vrije keuze om de glasvezelaansluiting te behouden, dan betaalt u eenmalig slechts € 799,-* (i.p.v. 1.499,-) . U mag het contract na 6 maanden ook ontbinden. In dat geval brengen wij u slechts € 499,-* in rekening voor de bekabelingskosten en verwijderen het glasmodem. Uiteraard laten we de bekabeling zoals die is, zodat u deze in de toekomst opnieuw via Galaxy kunt laten aansluiten. Beschikt u al over een inpandige glasvezelaansluiting? Dan komen er geen extra aansluitkosten bij het abonnement.

* Aanleg van de glasvezelverbinding is inclusief engineers werkzaamheden. Vanaf de backbone tot 20 meter graafwerkzaamheden. Meer meters is mogelijk op basis van prijsaanvraag.

Maak uw glasvezelabonnement compleet

 

"Niet gewoon verkopen maar een sparringpartner die echt met je meedenkt."

Eduard Strang, Eduard Strang Verhuizingen BV

"Glasvezel heeft ons niet alleen snelheid, maar ook productiviteit gebracht. Je merkt direct het verschil."

Marc van den Broek, Landgoed Huize Bergen

"Naast een snelle verbinding ook probleemloos meerdere apparaten kunnen koppelen op het beveiligde netwerk. Dat is een rustgevend gevoel."

Roy Prince, Schuurmans & Rombauts

Maak een afspraak

Ja, ik profiteer graag van dit aardig zakelijke aanbod van Galaxy en wil graag een geheel vrijblijvend adviesgesprek.
Via de onderstaande button kunt u zelf een datum en tijdstip reserveren.

Voorinschrijven

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze glasvezel aanbieding en schrijf me geheel vrijblijvend in. Ik hoor zo spoedig mogelijk van Galaxy welke voorwaarden voor mij van toepassing zijn.

 

Glasvezelaanbod voor Vughtse bedrijven

Glasvezel Vught, het zakelijke glasvezelnet in Vught, is ruim een jaar geleden overgenomen door Levelfour Networks, een bedrijf van de Gelderse ondernemer Peter Grotenhuis. Om kwaliteit van Glasvezel Vught te waarborgen werkt hij samen met Cross Networks uit Tilburg en service provider Galaxy uit Lelystad.

Bel ons gerust 073 - 658 14 18