Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Tekort aan
cybersecurity-expertise

Uit onderzoek van Cybersecurity Ventures geeft meer dan de helft (57%) van de bedrijven aan onderbezet te zijn. De vraag naar gekwalificeerd personeel is hoog en we zijn niet in staat om dit met het huidige aantal beveiligingstalenten in te vullen. De oplossing om dit tekort tegen te gaan is automatiseren, het detecteren van cyberbedreigingen en kwetsbaarheden om hiertegen maatregelen te treffen en inzicht te verschaffen.

De overdaad van beveiligingsomgevingen en leveranciers zorgt voor chaos. Bedrijven voelen zich hierin alleen staan tegen de beveiligingsoplossingen. Naast de wildgroei aan keuzes is het werken met verschillende leveranciers ook inefficiënt en veroorzaakt een niet sluitende beveiligingsstrategie. Bijna driekwart (71%) integreert ongelijksoortige technologieën, wat een grote uitdaging is voor de beveiligingsarchitectuur. Ons advies hierin is om het aantal leveranciers terug te brengen.

Galaxy ondersteunt en biedt passende oplossingen voor beveiligde communicatiestromen. Met onze expertise heeft u alles onder 1 dak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 088 – 42 52 900, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

26.07.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900