Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

En wat nu als
het licht uitvalt…..?

Hierbij denken we bijna allemaal direct aan de verlichting, als in de energievoorziening die al dan niet tijdelijk wegvalt. Dat is heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn we dan zo creatief om even gezellig een kaarsje aan te steken. Maar wat als het licht van glasvezel uitvalt? Wat doen we dan? Even niet internetten niet, even geen mails versturen of orders verwerken…maar dat kan anders!

Wij zien het net als verzekeringen, je sluit deze af met de hoop ze nooit nodig te hebben maar als er wat gebeurt ben je blij dat je gedekt bent. Zo zou zakelijk Nederland ook om moeten gaan met redundantie. Het is een back-up die je hoopt niet nodig te hebben, maar zo blij van wordt als er wat gebeurt dat je wel gewoon verder kunt.

Als om wat voor reden dan ook het licht even uitvalt op de glasvezelinfrastructuur, bieden wij met onze betaalbare en veilige straalverbinding het back-up medium dat ervoor zorgt dat uw processen gewoon doorlopen. Wel zo’n veilig gevoel toch?

Heb je zo’n situatie meegemaakt of wil je deze op voorhand voorkomen? Neem gerust contact met ons op via 088 – 42 52 900, wij helpen je graag persoonlijk verder.

27.06.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900