Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Galaxy & Movida
Strategische samenwerking

Vandaag hebben Galaxy, als digitale infrastructuurspecialist, en Movida als zakelijke telefoniespecialist de handen ineengeslagen.

Met ondertekening van deze strategische samenwerking completeren Galaxy en Movida hun marktbenadering en dienstenportfolio.

De wereld verandert sterk onder invloed van digitalisering. De impact van data wordt steeds groter en wij vinden dat hier bewust en zorgvuldig mee om dient te worden gegaan, geeft Ed Moné directeur van Movida aan. Met de komst van de AVG wet is de bewustwording hiervan steeds meer aanwezig, dat is een eerste goede stap. Movida biedt mooie producten en diensten op het gebied van zakelijke telefonie en duurzame mobiliteit. Samen met Galaxy kan de volgende stap gemaakt worden om dit geheel over een beveiligde verbinding te laten verlopen. Ook het feit dat data binnen de Nederlandse grenzen opgeslagen wordt sprak ons enorm aan.

‘De veiligheid van data is een verantwoordelijkheid van ons allemaal’, geeft Job Kunst directeur van Galaxy aan. Wij zijn de afgelopen jaren blijven innoveren en elke dag bezig om de communicatiestromen op zo’n veilig mogelijke manier te laten verlopen. Galaxy Veilig Verbonden is een hybride model, waarbij wij bedrijfs- en thuislocaties flexibel en direct kunnen aansluiten op ons netwerk. Dit geldt voor zowel de mobiele toegang als vaste toegang en cloud- en datadiensten. Dit uiteraard zoveel mogelijk zonder tussenkomst van het publieke internet, dat is onze kracht. Samen met Movida kunnen wij verder bouwen aan een integraal communicatie aanbod.

19.06.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900