Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Smart Working
vraagt ook om Smart Thinking

Smart Working is op meerdere manieren in te zetten en hierdoor een behoorlijk containerbegrip geworden als je het ons vraagt. Dat zie je ook terug in de markt, het woord Smart wordt al snel toegevoegd aan een oplossing. Het lijkt hierdoor wel weer een mooie marketingtool om ons iets aan te prijzen, terwijl wij de toegevoegde waarde van echt Smart Working dagelijks terugzien. De juiste keuzes hierin maken blijft en vraagt om slim nadenken en afwegen welke oplossingen daadwerkelijk voor uw organisatie en medewerkers bijdragen.

Smart is de toekomst en biedt zogezegd allemaal kansen die voorheen niet bestonden of niet in het bereik van een ieder lagen. Als specialist op infrastructuur en communicatie-oplossingen blijven wij binnen ons vakgebied om de oplossingen van Smart Working voor u inzichtelijk te maken. Wij kijken hierin niet alleen naar de techniek, maar vooral ook de menselijke factor. Vaak wordt de mens in het beginstadium nog niet meegenomen en blijkt de prachtige oplossing uiteindelijk in de praktijk toch niet geheel werkbaar te zijn. Enorm zonde van de tijd, energie en investering.

Bij Galaxy vertalen we dagelijks Smart Working, naar een slimme en veilige manier om te kunnen communiceren en samenwerken. Hierbij starten wij bij de basis, de infrastructuur waarover de informatie verzonden wordt. Welke verbindingen zijn hierin nodig, bijvoorbeeld (koper)kabel, glas, straal of mobiel. Zijn er informatiestromen die bij een storing actief dienen te blijven, bijvoorbeeld voor een ziekenhuis, geldtransport of legerbasis, dan plaatsen wij een tweede verbinding (redundant oplossing) ernaast om de connectiviteit te behouden.

Informatiestromen over de verbindingen zijn als het ware data-pakketjes die van punt A naar Punt B afgeleverd worden. Tegenwoordig is het beschermen van de data-pakketjes een belangrijke rol gaan spelen. Bij de start van Galaxy 20 jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om data zoveel mogelijk zonder tussenkomst van het publieke internet te laten verlopen, met het realiseren van Galaxy Privé-net. Een slimme manier om zoveel mogelijk directe verbindingen aan te leggen. Of het nu een telefoongesprek is of belangrijke documenten zijn, alles wordt op dezelfde manier met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Doordat het publieke internet uitgesloten werd, is er een extra veiligheidslaag aangebracht. Als zogenaamde digitale transporteur bemoeien wij ons niet met de inhoud, maar transporteren alleen datgene wat u bezorgt wilt hebben. Galaxy’s Privé-net is onder de naam Veilig Verbonden in de afgelopen 6 jaar doorontwikkeld naar een hybride model, waarbij wij locatieonafhankelijk uw bedrijfs-, thuislocaties en de leveranciers ook direct kunnen aansluiten op ons netwerk. Dit geldt voor de mobiele toegang, vaste toegang, cloud- en datadiensten.

Slim werken is ook vooruit denken en rekening houden met de nieuwe maatregelen. Als infrastructuurspecialist vertellen wij u graag wat wel werkt en wat niet. Kortom…wij denken graag Smart met u mee!
17.05.2018

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900