Filter de berichten Rubrieken   

Filter de berichten Rubrieken

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks de Galaxyz 5 Update

Blijf op de hoogte
Ontvang 2 maandelijks
de Galaxyz 5 Update

Veilig documentenverkeer
Stap nu over op gpTransfer

De start van het nieuwe jaar biedt een mooie gelegenheid om de doelen en activiteiten voor 2017 op de planning te zetten. Bij Galaxy starten we elk jaar o.a. met de software en hardware lijst van onze klanten en onszelf. Welke firewalls zijn aan vervanging toe en welke licenties lopen dit jaar af? We adviseren om firewalls iedere 5 jaar economisch af te schrijven. Naast het risico van uitval is ook de technologische beperking en het aflopen van support een goede reden om de ICT regelmatig onder de loep te nemen.Vanaf 3 april a.s. gaat Galaxy alle documenten zoals; contracten, offertes en wijzigingen, alleen nog via het veilige gpTransfer versturen. Wanneer u geen gebruik maakt van Galaxy Privé-net wordt de informatie over het publieke internet verstuurd wat ons veel zorgen baart. Om u op dit gebied te kunnen beschermen is er besloten alle documentenstromen naar u toe te sturen via gpTransfer.

Wat is het voordeel van gpTransfer?
Bestanden worden versleuteld geüpload naar de Galaxy Private Cloud, deze is niet benaderbaar via het publieke internet. U ontvangt een mail dat er bestand(en) voor u klaar staan om te downloaden. Via een beveiligde link wordt gecontroleerd of u toegang heeft tot het bestand. Na verificatie krijgt u toegang tot de Private Cloud en wordt het versleutelde bestand gedownload en ontgrendeld.

Wat verandert er voor u?
Voortaan ontvangt u onze documenten dus niet meer als bijlage in de e-mail maar download u deze via de hyperlinks naar uw device. Met 1 klik zijn de bestanden nog steeds eenvoudig voor u beschikbaar.

Heeft u vragen of zou u ook graag van gpTransfer gebruik willen maken? Dan kunt u ons altijd bereiken via 088 – 42 52 900.

05.03.2017

 

 
Algemene Voorwaarden     Privacybeleid     Disclaimer
Servicedesk tijdens kantoortijden bereikbaar op: 088 - 42 52 900